Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

Zaterdag 14 mei 14:00 uur
Vertrek vanaf het Kerkelijk Centrum

Wandelen zoals Jezus

Op 14 mei wordt er een mannenwandeling gehouden van 13,6 km onder leiding van Hans van den Berg en Kars Pastoor. Vertrek 14:00 bij het KC.

Zaterdag 14 mei 14:00 uur
Vertrek vanaf het Kerkelijk Centrum

MEI

Vergeven zoals Jezus

Op 31 mei is er een verdiepingsavond over ‘Vergeven’. Vergeven is een centraal thema in het christelijk geloof, toch is het soms makkelijke gezegd dan gedaan, als je gekwetst of verwond bent. Christenpsycholoog Dr. Everett Worthington’s heeft een proces ontwikkelt wat je kunt helpen om echt te vergeven. We willen hier deze avond bij stil staan. De pijnlijke herinnering kunnen we niet veranderen, maar wel hoe we denken en voelen als de herinnering opspeelt.
Dinsdag avond 31 mei 20:00 uur
Kerkelijk Centrum

Slotviering gemeenteproject

Op zondag 19 juni sluiten we het gemeenteproject af in de morgendienst met medewerking van de band EER. Na de dienst is er koffie en om 12:00 een soepmaaltijd.
Zondag 19 juni Ochtenddienst 09:30 uur
Kerkelijk Centrum