Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

Zaterdag 15 december 2018 (11:00 - 19:00 uur)
Centrum van Ermelo

Levende kerststal

Zaterdag 15 december 2018 (11:00 - 19:00 uur)
Centrum van Ermelo

MEI

kelderavond mei 2019

Een gezellige avond met muziek, ontspanning en ontmoeting.

zondag 26 mei van 19:00 tot 21:30 uur
kelder Kerkelijk Centrum

kelderavond juni 2019

Een gezellige avond met muziek, ontspanning en ontmoeting.
van 19:00 tot 21:30 uur
kelder Kerkelijk Centrum

Kliederkerk

Op 31 maart was er de eerste Kliederkerk Ermelo-bijeenkomst in de Immanuelkerk. We kijken terug op een geslaagde start! Natuurlijk ontdekten we bij de evaluatie enige verbeterpunten (het was ook onze eerste keer ;-), maar we zijn vol enthousiasme ook alweer aan de slag gegaan met de komende keer!
De eerstvolgende Kliederkerk zal zijn op zondag 7 juli in de Westerkerk (15.30-18.00 uur, het team begint om 14.00 uur met de voorbereidingen).
Ook deze bijeenkomst zal bestaan uit drie onderdelen: Samen ontdekken (workshopachtige activiteiten), Samen vieren (korte interactieve viering) en Samen eten (eenvoudige maaltijd).
Op dinsdag 4 juni (20.00 uur in de Westerkerk) willen we deze Kliederkerk-bijeenkomst voorbereiden. We kunnen mensen gebruiken in de volgende teams: gastvrijheid, catering, workshops en viering.
Alleen samen kunnen we van Kliederkerk Ermelo iets mooi maken!
Als je ook mee wil helpen doen, dan kun je je aanmelden bij Ery of André.
Geef dan ook even aan of je voorkeur hebt voor een bepaald team of een bepaalde activiteit. En als je andere mensen kent die wel willen helpen? Nodig hen dan gerust uit voor de voorbereidingsavond van 4 juni!
Als thema hebben we voor 7 juli gekozen voor ‘Op rots of zand’.
Wil je daar alvast eens over nadenken, check dan het volgende document:
We hopen elkaar te ontmoeten!
met hartelijke groet,
Ery Bennink
André Priem

Na de start op 31 maart in de Immanuelkerk vinden de drie volgende Kliederkerkbijeenkomsten plaats in de Westerkerk (7 juli), Oude Kerk (15 september) en in het Kerkelijk Centrum (17 november). Zet ze vast in de agenda!

Voor meer informatie klik hier
Immanuelkerk