Home > Diaconie > Vacature secretaris diaconie

secretaris diaconie

Graag komen wij in contact met iemand die als meelevend lid van de PKN Hervormde Gemeente Ermelo affiniteit heeft met diaconaal werk binnen de kerk en ...
  • affiniteit heeft met secretarieel administratieve werkzaamheden, zoals verslaglegging, archivering, correspondentie
  • zitting wil nemen in het dagelijks bestuur van het College van Diakenen
  • het College van Diakenen in voorkomende gevallen in externe betrekkingen kan vertegenwoordigen
Het volledige profiel is hiernaast te downloaden.

Deze functie is een mooie kans om je talenten in te zetten voor het diaconale werk van de kerk. Verder verbreed en verdiep je als secretaris je kennis van maatschappelijke vraagstukken en draag je eraan bij. Je doet boeiende ervaringen en inspirerende contacten op met actieve betrokken vrijwilligers van diverse organisaties, leden van andere kerken en diakenen van de wijkgemeenten.

De functie gaat in principe in per oktober 2018. Gezien de zwaarte van de functie hanteert de diaconie een periode van 3 maanden om je adequaat in te werken.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie en wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Mart Bakker, voorzitter. Via de E-mail martbakker@kpnmail.nl of telefonisch 06 16 19 77 73 is onze voorzitter bereikbaar voor vragen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.