Home > Diaconie > Nieuws

Vrijdag 24 juli 2020

Vakantiepret voor kinderen in armoede

Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat is een groot probleem. Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer in de zomervakantie klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Kerk in Actie ondersteunt diaconieën in hun werk voor kinderen in armoede met advies en informatie. Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie deze kinderen verrassen met een Vakantietas. Een rugzak vol met leuke spulletjes voor de vakantieperiode, als zij thuis blijven terwijl hun klasgenootjes op vakantie gaan. Met uw bijdrage steunt u diaconale projecten van Kerk in Actie, zoals armoedebestrijding bij kinderen. Geef aan de collecte of maak een bijdrage over op t.n.v. Rek.nr. NL75 RABO 0317 7046 48 collecte Actie Vakantietas.

Namens de Themagroep Armoede

Zoek nieuws