Home > Diaconie > Activiteiten

Tafels van Hoop

Vluchtelingen voelen zich vaak eenzaam en we weten dat persoonlijk contact heel belangrijk is voor een succesvolle integratie.

Daarom wil Kerk in Actie samen met scholen, kerken en families de vluchtelingen laten weten dat ze welkom zijn om hen zodoende te helpen zich hier thuis te voelen. In Ermelo wordt op woensdag 19 december a.s. Tafels van Hoop georganiseerd in De Hoeve aan de Kerkbrink te Ermelo (naast de Oude Kerk).
Het is een samenwerking tussen Vluchtelingenwerk en de diaconieën van de Hervormde en Gereformeerde kerk.

De inloop is vanaf 17.30 uur en de maaltijd start om 18 uur.

Mocht u contact hebben met vluchtelingen, nodig het gezin, hem of haar dan uit om mee te komen eten en kom zelf ook gezellig mee!
Aanmelden kan via E-mail: tafelsvanhoopermelo@hotmail.com

Namens de diaconie, themagroep Vluctelingen

Tafels van Hoop

De inloop is vanaf 17.30 uur en de maaltijd start om 18 uur.

Aanmelden kan via E-mail: tafelsvanhoopermelo@hotmail.com

Namens de diaconie, themagroep Vluctelingen