Home > Diaconie > Activiteiten

10 november 2018
het Beatrixtheater van Jaarbeurs Utrecht

Landelijke Diaconale Dag

De Landelijke Diaconale Dag vindt ook dit jaar plaats in het Beatrixtheater in Utrecht. Het thema is ‘Smaakmakers van geloof, hoop en liefde’. Natuurlijk zijn er vertrouwde ingrediënten, zoals samen zingen en de informatiemarkt waar u volop de mogelijkheid heeft om andere diakenen te ontmoeten, ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Maar er is ook veel nieuws! U kunt luisteren naar muziek van zanger Stef Bos, een lezing van politica Kathleen Ferrier en een overdenking van de nieuwe preses Saskia van Meggelen. ‘s Middags kunt u kiezen uit meer dan vijftien inspirerende workshops over bijvoorbeeld armoede, vluchtelingen of jongeren.
Voor het eerst is er in het workshopprogramma ook ruimte voor lokale ‘smaakmakers’, zoals u. Via www.kerkinactie.nl/smaakmaker verzamelen we de komende maanden de beste diaconale initiatieven. De door een vakjury geselecteerde zeven initiatieven zullen zich in een workshop op de Landelijke Diaconale Dag presenteren. En u bepaalt welke initiatieven zich komend jaar ‘Smaakmaker van het Jaar’ mogen noemen.

We hopen u dit jaar weer te ontmoeten op onze veelzijdige Landelijke Diaconale Dag! De dag kost € 35,- per persoon, maar tot 16 augustus kunt u profiteren van een vroegboekkorting van € 10,-. Wilt u hiervan gebruikmaken ? Meld u dan snel aan via www.kerkinactie.nl/ldd2018. Ook dit jaar mag u uw predikant gratis meenemen!

Heeft u vragen over de Landelijke Diaconale Dag? Op onze website vindt u veel informatie. Uiteraard mag u ons ook bellen op 030 - 880 14 56.
Graag tot ziens op 10 november!
Met vriendelijke groet,

Gerdine Westland                                        Daan Verbaan
Coördinator Binnenlands Diaconaat          Coördinator Werelddiaconaat

10 november 2018
het Beatrixtheater van Jaarbeurs Utrecht

Geen activiteiten gevonden

Voor deze wijk(en) zijn geen activiteiten gevonden.